LCD TV

Guide til LCD Fjernsyn
Her får du gode råd og tips til, hvordan du finder de bedste og samtlig billige LCD fjernsyn. Der kan være en jungle for de fleste mennesker, at skulle købe et LCD TV, da udbudet efterhånden er vanvittigt stort, og det kan være vanskeligt at vurdere, hvilke mærker der er de bedste. Her på bloggen vil jeg gennemgå en masse forskellige ting, som skal hjælpe dig med at finde frem til et LCD fjernsyn som passer til dit behov.




















26 tommer LCD TV
Et 26" LCD TV er i vores dage ikke ret stort, og bliver typisk brugt feks i soveværelset, børneværelset eller køkkenet. Der hvor et 26 tommer LCD fjernsyn har sine fordele er hvis din siddeafstand er meget kort, så vil skærm opløsningen og kvaliteten være bedre en hvis man vælger et større TV. Et 26" er selvfølgelig også billigere at anskaffe, så hvis prisen er den ultimative parameter, så er det er godt valg.

32 tommer LCD TV
Et 32 tommers LCD fjernsyner indtil videre den mest alm størrelse, og er i de fleste tilfælde også et fint valg. Optimal afstand mellem sofa og et 32 tommer er 2-3 meter, og det er der i det fleste stuer. Så hvis du ikke har ønsker eller behov for at større LCD TV, så er dette udemærket og prisen er moderat.

42 tommer LCD TV Så er vi oppe i en af de lidt større størrelse LCD fjernsyns skærme. Her bør man som minimum sidder 3 meter fra selv TV'et, da det er de færreste LCD fjernsyn, som kvalitetsmæssigt kan producerer et billede som virke rent og flot, hvis man opholder sig tættere på. Dette afhænger naturligvis også af hvilket kvalitet TV signal, som der kommer ind i selve fjernsynet.

Brugt LCD Fjernsyn
Hvis du synes det kniber lidt med pengene, kan det være en ide, at købe et brugt LCD fjernsyn. Der er masser af steder, hvor andre sætter deres brugte LCD TV til salg. Og der kan være ret mange penge at sparer, hvis du finde det rette fjernsyn.
Det er stadig de samme basis regler du skal følge, for at være sikker på at købe et ordentligt brugt LCD. Hvis du skal købe det af en privat, så kræv at du vil se skærmen mens det er sat til. Bed om både at se TV'et køre med en DVD film, men også på den alm. antenne eller parabol. Stil dig i den afstand fra fjernsynet, som du ved du vil have derhjemme, og tjek at billedet er rent og fejlfrit.

Ud over ovenstående størrelser på LCD fjernsyn, findes der et hav af andre både mindre, midt i mellem og over. Det vigtigste for at vælge den rigtige LCD fjernsyn, er simpelthen at gå ud i butikkerne, og se TV'et i drift. Så kan du ved selvsyn konstatere hvor godt billedet er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar